آموزش تولید انرژی رایگان

چکیده: این اختراع با استفاده از شیلدینگ مغناطیسی سیستمی را طراحی می کند که با آن می توان بدون حرکت دادن سر منشاء نیرو یعنی الکترون عمل القای الکترومغناطیسی را انجام داد تا برای غلبه بر قانون لنز نیازی به انرزی نباشد. با حرکت شیلد های مغناطیسی عمل تغییر میدان مغناطیسی درون رسانایی که در مجاورت اهنربای دایمی قرار دارد انجام می‌شود. این درحالی است که در ژنراتورهای تولید برق رایج خود اهنربا برای ایجاد تغییر میدان درون رسانا حرکت داده میشود.

در ژنراتور الکترو مغناطیسی موجود، عامل حرکت دهنده، که میتواند آب، باد یا انواع موتور های فعال شونده با سوخت های فسیلی باشد، آهنربای ژنراتور را حرکت میدهند. در این صورت به دلیل قانون لنز عامل حرکت دهنده باید انرژی زیادی را صرف کند تا به ادی کارنت های قانون لنز غلبه کند و آهنربا حرکت داده شود که حرکت آهنربای ژنراتور باعث تغییر میدان شده و برق تولید می شود.

اما در این اختراع با استفاده از موتور، شیلدهای مغناطیسی در مجاورت اهنربای ساکن به حرکت در می آیند که در این حالت نیازی به غلبه به نیروی های متضاعد ایجاد شده توسط ادی کارنت های قانون لنز به وسیله انرژی جنبشی نیست.

در حالت اول، یک آهنربای حلقوی به همراه شیلد فرومغناطیسی که میتواند از جنس آهن خالص ساخته شده باشد استفاده میشود. شیلد فرومغناطیسی به شکل حرف C انگلیسی می باشد که به تعداد مورد نیاز دور آهنربا را احاطه میکند.

با حرکت شیلدهای فرومغناطیسی، قسمتی از درون حلقه آهنربا از میدان مغناطیسی خالی می شود و سپس با عبور شیلد فرومغناطیسی، مجددا درون آهنربای حلقوی پر از میدان می شود. از آنجا که میدان مغناطیسی ترجیح می دهد از درون شیلد فرومغناطیسی عبور کند، زمانی که شیلد از ناحیه ای که مساحت آهنرابا را میپوشاند، می گذرد، میدان مغناطیسی شیلد فرومغناطیسی را رها می کند و خودش درون استوانه فلزی رسانا درونی آهنربا و بلوک رسانا در بالا و پایین دستگاه نفوز می کند و تلاش میکند تا با غلبه بر قانون لنز انرژی را خلق کند.

شیلدهای فرو مغناطیس به یک شفت متصل هستند که این شفت را یک موتور الکتریکی با حداکثر سرعت می چرخاند تا تغییر flux درون استوانه فلزی و دو بلوک فلزی رسانا، از چگالی صفر در سریعترین زمان به اندازه چگالی میدان آهنربا تغییر کند. این تغییر باعث تولید برق میشود.

انرژی که این نوع موتور الکتریکی مصرف میکند تنها برای غلبه بر اصطکاک محور مقاومت هوا و جریان جزیی القایی بر روی شیلد ها (جریان جزیی القا شده بر روی شیلد ها از طریق اتصال به بدنه شفت خارج می شود) است.

 

 

توضیح تصویر:

در تصویر یک استوانه فلزی (1) است که آهنربای حلقوی (2) تو خالی بر دور آن است و توسط شیلد فرومغناطیسی (3) که به شکل حرف C انگلیسی می باشد احاطه شده است. از درون استوانه فلزی شفتی (6) عبور کرده است که به به واسطه بولبورینگ به بلوک فلزی رسانا (4) دستگاه متصل است. بلوک فلزی رسانا دیگری نیز در بالای دستگاه وجود دارد که در تصویر نمایش داده نشده است.

برای جلوگیری از تلفات انرژی به دلیل مقاومت هوا می توان بین شیلدها (8) یک کاور پلاستیکی قرار داد تا لبه پهلویی شیلدها با هوا درگیری نداشته باشد و شیلد و شفت راحت تر بچرخد. هرچقدر شیلدها باریکتر (9) باشند تعداد بیشتری شیلد می توان استفاده کرد تا برق بیشتری تولید کرد.

 در سرعت های بالا نیروی گریز از مرکز به یک چالش تبدیل می شود. برای این منظور میتوان شیلد ها را به جای اینکه در اطراف آهنربا کار گذاشت در درون حلقه آهنربا کار گذاشت به طوری که یک استوانه دو ملخی ساخته شود. پره های بالا میدان را از قطب شمال آهنربا گرفته آن را به درون استوانه هدایت میکند و میدان از پره های پایینی به قطب جنوب آهنربا برگشت داده می شود.

کاربرد اختراع:

این اختراع در صنایع تولید نیرو برای مصرف برق شهری و واحد های تولیدی، ساخت خودرو های برقی بهینه، تامین برق وسایل برقی قابل حمل، تامین نیروی ترابری در قطار ها و کشتی های اقیانوس پیما، ساخت ماشین آلات برقی راه سازی و معدنی، شیرین کردن آب های شور برای مصرف کشاورزی و به طور کلی هر جایی که نیاز به چرخاندن یک شفت برای انجام کاری است، کاربرد دارد.

 




















 

 



 

 


edit

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.